Tel: 06-1-201-4102 Email: ofe@ofe.hu
1012 Budapest, Logodi u. 22-24.
KEZDŐLAP - Bemutatkozunk - Tevékenységünk - Gyakori kérdések - Kapcsolat

Hírek - Sajtószoba - Belépés az egyesületbe - Rendezvényeink - Online tanácsadó iroda - Média kampány - Publikációk, előadások - E-learning - Kiadványaink - Reklám és fogyasztóvédelem - Békéltető testület - Jogi kalauz - Nyilvántartások, adatbázisok - Linkgyüjtemény - Nemzetközi kapcsolatok - Archívum

Hasznos tudnivalók:

Fogalomtár


Támogatók:


Fogyasztóvédelmi

Információs kampányEgyesületünk a fogyasztóvédelemért felelős Nemzetgazdasági Minisztérium által FV-I-11 kódszám alatt kiírt „Fogyasztóvédelmi társadalmi szervezetek 2011. évi tevékenységének támogatása” című pályázaton „Fogyasztóvédelmi Információs Kampány” programra támogatást nyert. A pályázat célja, hogy a társadalmi szervezetek felhívják a figyelmet a tudatos fogyasztói magatartásra médiakampányon keresztül.


Az Országos Fogyasztóvédelmi egyesület médiakampányában a termékbiztonságra kívánja felhívni a figyelmet. A termékek nem, vagy csak minimális veszélyt jelenthetnek a fogyasztókra nézve az általános használat közben. Egészségük és biztonságuk megóvásához az is szükséges, hogy maguk a fogyasztók is legyenek tisztában bizonyos alapvető fogalmakkal, így például a termékeken található jelölések fontosságával.

Az információs kampány video spot-jaKeresés