Tel: 06-1-201-4102 Email: ofe@ofe.hu
1012 Budapest, Logodi u. 22-24.
KEZDŐLAP - Bemutatkozunk - Tevékenységünk - Gyakori kérdések - Kapcsolat

Hírek - Sajtószoba - Belépés az egyesületbe - Rendezvényeink - Online tanácsadó iroda - Média kampány - Publikációk, előadások - E-learning - Kiadványaink - Reklám és fogyasztóvédelem - Békéltető testület - Jogi kalauz - Nyilvántartások, adatbázisok - Linkgyüjtemény - Nemzetközi kapcsolatok - Archívum

Hasznos tudnivalók:

Fogalomtár


Támogatók:
Rendezvényeink

Élelmiszer szakmai nap

2013. május 3.

Az Országos Fogyasztóvédelmi Egyesület a tavalyi nagy érdeklődésre való tekintettel idén is megrendezi az Élelmiszer szakmai napot: Tapasztalatok és kihívások az élelmiszeriparban és élelmiszer kereskedelemben címmel.

Szakmai workshop vállalkozások számára

2011. június 22.

Az Országos Fogyasztóvédelmi Egyesület és az Árukereső.hu közös szervezésében "Webshop Workshop" címmel szakmai workshop-ot szervez vállalkozások számára 2011. június 29-én.

Újonnan felmerülő élelmiszer-biztonsági kockázatok

2011. június 1.

A Magyar Élelmiszer-biztonsági Hivatal az Európai Élelmiszer-biztonsági Hivatallal közösen 2011. május 27-én „Újonnan felmerülő élelmiszer-biztonsági kockázatok” (Emerging risks in food safety) témában nagy sikerű konferenciát szervezett, amelyre az OFE is meghívást kapott.

Elektronikus kereskedelem – szakmai workshop vállalkozások számára

2011. május 3.

Az Országos Fogyasztóvédelmi Egyesület 2011. május 25-én, szerdán szakmai workshop keretében kívánja a a vállalkozásokat megismertetni az elektronikus kereskedelem fogyasztóvédelmi aspektusaival.

Konferencia a határok nélküli fogyasztásról

2011. március 17.

Az Európai Gazdasági és Szociális Bizottság 1999.óta minden évben megrendezi a Fogyasztók Európai Napját. A konferenciára 2011. március 18-án, pénteken kerül sor Budapesten a Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatóság és a Magyar Gazdasági és Szociális Tanács rendezésében.

Meghívó - Sajtótájékoztató

2011. március 7.

Az Országos Fogyasztóvédelmi Egyesület tisztelettel meghívja a Magyarország soros elnöksége, illetve a Fogyasztóvédelmi Világnap (március 15) alkalmából szervezett ifjúsági rajzpályázat pályaműveiből rendezett kiállítás megnyitójára.

Fogyasztóvédelem Közép- és Kelet-Európában

2011. november 2.

2011. szeptember 28-29. napján került megrendezésre – szlovén és osztrák szakemberek közreműködésével – a "Fogyasztóvédelem Közép- és Kelet-Európában" című konferencia az Országos Fogyasztóvédelmi Egyesület tanácsadói részére.

Action for prevention (A megelőzésre irányuló tevékenység)

2011. június 1.

2011. május 30-31. között került megrendezésre -- az OÉTI szervezésében az EU Magyar Elnökség és az Európai Bizottság támogatásával – a tagállamoknak a táplálkozás, testmozgás és dohányzással kapcsolatos tevékenységét taglaló szakértői konferencia.

Fogyasztóbarát élelmiszer-előállítás és forgalmazás

2011. május 31.

Az Országos Fogyasztóvédelmi Egyesület 2011. június 28-án (kedd) „Fogyasztóbarát élelmiszer-előállítás és forgalmazás” címmel szakmai konferenciát szervez vállalkozások számára.

Fogyasztóvédelmi Klubnap

2011. május 3.

Az OFE és a DARFE kecskeméti szervezete 2011. május 4-én (szerdán) 17.00 órától fogyasztóvédelmi klubnapot szervez.

Fogyasztóvédelmi tanácsadás a Slimexpo-n

2011. március 10.

Az OFE ingyenes fogyasztóvédelmi tanácsadást nyújt a nagyszabású egészség fesztivál, a Slimexpo teljes ideje alatt.

Fogyasztóvédelmi Világnap eseményei

2011. március 2.

Március 15. a Fogyasztók Világnapja, amelyet az Országos Fogyasztóvédelmi Egyesület évek óta a „Fogyasztók Hetei” elnevezésű rendezvénysorozattal ünnepel.
Keresés