Tel: 06-1-201-4102 Email: ofe@ofe.hu
1012 Budapest, Logodi u. 22-24.
KEZDŐLAP - Bemutatkozunk - Tevékenységünk - Gyakori kérdések - Kapcsolat

Hírek - Sajtószoba - Belépés az egyesületbe - Rendezvényeink - Online tanácsadó iroda - Média kampány - Publikációk, előadások - E-learning - Kiadványaink - Reklám és fogyasztóvédelem - Békéltető testület - Jogi kalauz - Nyilvántartások, adatbázisok - Linkgyüjtemény - Nemzetközi kapcsolatok - Archívum

Hasznos tudnivalók:

Fogalomtár


Támogatók:
Elektronikus kereskedelem

szakmai workshop vállalkozások számára


2011. május 3.

A hatékony üzletvitel és az eredményes fogyasztóvédelem alapvető feltétele, hogy ne csak a fogyasztók legyenek tisztában jogaikkal és kötelezettségeikkel, hanem a vállalkozások is ismerjék az alapvető szabályokat.
 
Ennek érdekében az OFE 2011. május 25-én, szerdán szakmai workshop keretében kívánja a résztvevőket megismertetni az elektronikus kereskedelem fogyasztóvédelmi aspektusaival.
 
A rendezvényen ismertetésre kerülnek az elektronikus értékesítésre vonatkozó speciális feltételek, az e téren várható szabályozásbeli változások, az alternatív vitarendezési lehetőségek, a tisztességtelen kereskedelmi gyakorlatok, a minőségi kifogások gyakorlati intézése és a fogyasztóvédelmi szempontoknak megfelelő reklám kritériumai.
 
A workshop szakmai programja itt olvasható!
 
A jelentkezési lap letölthető itt!

Keresés